Om oss

Nannestad Regnskapslag SA er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi betjener hele det lokale næringsliv innenfor området regnskap, skatt og økonomi.

Kontoret er organisert som et SA, hvor alle som er regnskapspliktig kan bli andelshavere og få utført tjenester til selvkost.

Nannestad Regnskapslag ble etablert i 1953 av bønder i Nannestad kommune. Nannestad Regnskapslag er nå et av distriktets største regnskapskontor, og dekker hele det lokale næringslivet. Kontoret betjener alle typer næringer og organisasjonsformer, men skal fortsatt være et klart førstevalg hos landbruket i vårt område. Kontoret satser på høy kvalitet og kompetanse. Høsten 2018 er 4 av 7 ansatte autoriserte regnskapsførere. Nannestad Regnskapslag holder til i lyse og fine lokaler i 2 etasje på Nordengen gården, midt i sentrum av Nannestad.

Nannestad Regnskapslag tilbyr fleksible løsninger. Arbeidet kan gjøres i bedriften eller kunden kan gjøre deler av arbeidet selv. Det kan tilbys ekstern pålogging, slik at f. eks fakturering kan skje ute hos kunden og bokføres direkte i regnskapet. Mulighetene er mange.

Våre dyktige medarbeidere trives godt i et positivt arbeidsmiljø og er opptatt av å veilede våre kunder til enkle og gode regnskapsrutiner. I tillegg tilstreber vi å gi våre kunder best mulig service, samt å gi god veiledning innen regnskap, skatt og økonomi.